کارگردان Final Fantasy 7 Remake برای ساخت بازی از سری Horizon الهام گرفته است

کارگردان عنوان Final Fantasy 7 Remake در مصاحبهی اخیر خود اشاره کرد که برای ساخت این بازی از مجموعهی Horizon الهام گرفته شده است.
نائوکی هاماگوچی (Naoki Hamaguchi)، یکی از سه کارگردان بازی Final Fantasy 7 Remake، اخیراً در پست جدید بلاگ پلیاستیشن در خصوص علاقهاش به سری بازیهای سخن گفته است. وی اشاره کرد که آنها برای ساخت بازسازی Final Fantasy 7 از این بازیها الهام گرفتهاند. به گفته وی، Horizon Zero Dawn با گرافیک خیرهکننده و برداشت منحصر به فرد از فضای پساآخرالزمانی یک اثر ماندگار از خود به جای گذاشت. به همین دلیل ، هاماگوچی مشتاقانه منتظر عرضهی Horizon Forbidden West است و میخواهد قسمت دوم Final Fantasy 7 Remake را به روشی مشابه تکامل دهد.با ایران استریمر(iranstreamer.com)همراه باشید
البته آقای هاماگوچی به این موضوع که از کدام عناصر Forbidden West برای قسمت دوم Final Fantasy 7 Remake استفاده میشود، اشارهای نکرد اما وی احتمالاً به داستانگویی غیرخطی علاقهمند است. اگر داستانپردازی غیرخطی همان چیزی است که هماگوچی به آن علاقه دارد، بازیبازان احتمالاً عناصر دنیای باز بیشتری را در قسمت دوم بازی Final Fantasy 7 Remake نسبت به قسمت اول مشاهده خواهند کرد. این کارگردان اکنون فرصت بیشتری دارد که این موارد را اضافه کند. به نظر میرسد فرمول Remake برای ویژگیهای باز احتمالاً زیاد تغییر نخواهد کرد و همچنان به قرار دادن آنها در فواصل مناسب روایت میماند تا تنش داستان را حفظ کند.
در هر صورت انتظار میرود در آیندهی نزدیک اطلاعات بیشتری از بازیهای Horizon Forbidden West و قسمت دوم Final Fantasy 7 Remake منتشر شود.